Pirelli P7 Cinturato 225/50 R16 92 V nyári * fr

Pirelli P7 Cinturato 225/50 R16 92 V nyári * fr

92% Kitűnő

Nem kapható

A P7 Cinturato az új Pirelli csúcsminőségű nyári ökológiai gumiabroncs, mely a maximális vezetési élményt a biztonságot és a magas teljesítményt biztosítja. A Pirelli P7 Cinturato az olasz gumiabroncs gyártó terméke, amely a prémium abroncsok közé sorolható továbbá nagy… További információk

Méret 225/50 R16
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület P7 Cinturato
Gyártó Pirelli (Konszern Pirelli)

Paraméterek

Cikkszám: 1951800

Szélesség 225
Magasság 50
Konstrukció R
Átmérő 16
Terhelési index 92
Sebesség index V (240 km/h)
Homologizáció *
Megjegyzés FR
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): B
Zajszint: 71dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

92% Kitűnő

Pirelli P7 Cinturato je kitűnő nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Pirelli P7 Cinturato nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

A P7 Cinturato az új Pirelli csúcsminőségű nyári ökológiai gumiabroncs, mely a maximális vezetési élményt a biztonságot és a magas teljesítményt biztosítja.

A Pirelli P7 Cinturato az olasz gumiabroncs gyártó terméke, amely a prémium abroncsok közé sorolható továbbá nagy teljesítményű ,biztonságos és innovatív abroncsokat kínál autójának. Mindemellett környezetbarát is! A Pirelli P7 Cinturato a "Zöld forradalom" sorozatnak a része, amelyben mindenki az autójának megfelelő abroncsot választhatja.

Környezetbarát anyagokat használtak az abroncsok előállításához, melyek alacsonyabb gördülési ellenállással csökkentik a járműfogyasztást és növelik az élettartamot.

A Pirelli P7 Cinturato a legkorszerűbb tudást használja a gumiabroncsok fejlesztésében, és közép és felső osztályú autók számára tervezték. Az aromás olajok nélküli speciális, környezetbarát futófelület összetevői lelassítják a gumiabroncs kopását és megakadályozzák a veszélyes anyagok környezetbe jutását. Az optimális futófelületnek köszönhetően az alacsonyabb zaj s ezzel kifejezetten kényelmessé teszi a vezetést.

A Pirelli P7 Cinturato innovatív technológiát alkalmaz a gumiabroncsok formatervezésében, csökkentve a gördülési ellenállást, amelytől sokkal gazdaságosabb, mégis kiváló tulajdonságokat biztosít mind a száraz, mind a vizes utakon. A körbefutó barázdák hatékonyan elvezetik a vizet a futófelületről, és így növelik a biztonságot az esőben történő vezetés során, s ezzel a gumiabroncs elkerüli a kellemetlen aquaplanning hatást.

Az olasz Pirelli P7 Cinturato növeli a fékerőt, így autója gyorsabban megáll, mint a hagyományos gumiabroncsokkal. Vásárolja meg Ön is ezt a rendkívül környezetbarát, biztonságos, kényelmes és gazdaságos gumiabroncsokat melyek aszimmetrikus futófelülettel rendelkeznek és amelyek nem terhelik a környezetet. Biztonságosan elviszi Önt, bárhova akarja. 

A nyári Pirelli P7 Cinturato abroncsok- Innovatív gumiabroncsok, amelyek gondolnak a jövőre.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.