Gumiabroncsok Pirelli P7 Cinturato

P7 Cinturato

A P7 Cinturato az új Pirelli csúcsminőségű nyári ökológiai gumiabroncs, mely a maximális vezetési élményt a biztonságot és a magas teljesítményt biztosítja.

A Pirelli P7 Cinturato az olasz gumiabroncs gyártó terméke, amely a prémium abroncsok közé sorolható továbbá nagy teljesítményű ,biztonságos és innovatív abroncsokat kínál autójának. Mindemellett környezetbarát is! A Pirelli P7 Cinturato a "Zöld forradalom" sorozatnak a része, amelyben mindenki az autójának megfelelő abroncsot választhatja.

Környezetbarát anyagokat használtak az abroncsok előállításához, melyek alacsonyabb gördülési ellenállással csökkentik a járműfogyasztást és növelik az élettartamot.

A Pirelli P7 Cinturato a legkorszerűbb tudást használja a gumiabroncsok fejlesztésében, és közép és felső osztályú autók számára tervezték. Az aromás olajok nélküli speciális, környezetbarát futófelület összetevői lelassítják a gumiabroncs kopását és megakadályozzák a veszélyes anyagok környezetbe jutását. Az optimális futófelületnek köszönhetően az alacsonyabb zaj s ezzel kifejezetten kényelmessé teszi a vezetést.

A Pirelli P7 Cinturato innovatív technológiát alkalmaz a gumiabroncsok formatervezésében, csökkentve a gördülési ellenállást, amelytől sokkal gazdaságosabb, mégis kiváló tulajdonságokat biztosít mind a száraz, mind a vizes utakon. A körbefutó barázdák hatékonyan elvezetik a vizet a futófelületről, és így növelik a biztonságot az esőben történő vezetés során, s ezzel a gumiabroncs elkerüli a kellemetlen aquaplanning hatást.

Az olasz Pirelli P7 Cinturato növeli a fékerőt, így autója gyorsabban megáll, mint a hagyományos gumiabroncsokkal. Vásárolja meg Ön is ezt a rendkívül környezetbarát, biztonságos, kényelmes és gazdaságos gumiabroncsokat melyek aszimmetrikus futófelülettel rendelkeznek és amelyek nem terhelik a környezetet. Biztonságosan elviszi Önt, bárhova akarja. 

A nyári Pirelli P7 Cinturato abroncsok- Innovatív gumiabroncsok, amelyek gondolnak a jövőre.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

93% Kitűnő

P7 Cinturato je kitűnő nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a P7 Cinturato viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.