Gumiabroncsok Pirelli WINTER 270 SOTTOZERO SERIE II

WINTER 270 SOTTOZERO SERIE II

A Pirelli megoldást kínál minden olyan mobilitási problémára, amelyet a vezetőnek a téli időszakban szembe kell néznie.

A Pirelli Sottozero Serie II-t elsősorban abból a célból fejlesztették ki, hogy az ősszi és téli kérülmények között is maximális teljesítményt nyújtson.

SOTTOZERO Serie II jellemzése:

A Sottozero Serie II, amely közvetlenül a 2007-ben bemutatott Sottozero W270-ből származik, és az UHP szegmens legmagasabb szintű ismeretei alapján, "modern téli gumiabroncsként" fejlesztették ki, hogy megfeleljen a végfelhasználói teljesítmény és a biztonsági követelményeknek, amiáltal a W és  H / V méretek közötti technikai különbségek elfogadására került sor, és a gumiabroncs mindig azt kínálja, amit a járművezetők kérnek.

1. 2 blokk: stabilitás, ellenőrzés és egyenletes mintázat-kopás
 
2. 3 széles barázda: javított minta a hidrodinamikai teljesítmény érdekében az aquaplaninggal szembeni maximális biztonság érdekében ónos esőben
 
3. Interaktív téglafalazás (IBS): A rendkívül hatékony profilgeometria javítja a tapadást minden felületen a "fordítható" abroncsprofil miatt mind a fékezésben, mind a kanyarodásban jobban teljesít

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 21"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

95% Kiváló

WINTER 270 SOTTOZERO SERIE II je kiváló téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a WINTER 270 SOTTOZERO SERIE II viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.