Sava Perfecta 185/60 R14 82 T nyári

Sava Perfecta 185/60 R14 82 T nyári

78% Sikeres

Nem kapható

A Sava Perfecta nyári gumiabroncsok viszonylag jó minőségűek és biztonságosak, ráadásul nagyon kedvező áron szerezheti be az autójára! Olyan gumiabroncsok, amelyek rövidebb féktávolsággal rendelkeznek, jó tapadást mutatnak a száraz illetve nedves utakon, és kiváló futásteljesítmény jellemzi… További információk

Méret 185/60 R14
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Perfecta
Gyártó Sava (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 530353

Szélesség 185
Magasság 60
Konstrukció R
Átmérő 14
Terhelési index 82
Sebesség index T (190 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): F
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 68dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

78% Sikeres

Sava Perfecta je eredményes nyári gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Sava Perfecta nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 68 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

2.7

A Sava Perfecta nyári gumiabroncsok viszonylag jó minőségűek és biztonságosak, ráadásul nagyon kedvező áron szerezheti be az autójára! Olyan gumiabroncsok, amelyek rövidebb féktávolsággal rendelkeznek, jó tapadást mutatnak a száraz illetve nedves utakon, és kiváló futásteljesítmény jellemzi őket.

A Sava Perfecta kezelhetőbb és kevésbé zajos, mint elődei. A tervezésnél a szlovén Sava a Goodyear know-howja használta fel. A kiváló minőségű és mintájú futófelület megakadályozza a nem kívánt aquaplaninget, és ezzel együtt biztosítja a biztonságot.
 

A Sava Perfecta nyári gumiabroncsai rendkívül alacsony zajszintekkel rendelkeznek és viszonylag kényelmes kezelést biztosítanak. Ez a fajta gumiabroncs különösen alkalmas az alacsonyabb igényű söfőrök számára, mivel ez az egyik legolcsóbb gumiabroncs a piacon, de mégis magassabb biztonságot nyújt , mint a kínai gumiabroncsok.

Amennyiben nem szeretne mélyen a pénztárcájába nyúlni, de mégis fontos az Ön számára a biztonság, akkor mindenképpen válassza a Sava Perfecta nyári abroncsokat.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.