Gumiabroncsok Semperit Speed-Life 2

Speed-Life 2

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Speed-Life 3

Az osztrák gumigyártó Semperit Speed-Life 2 nyári gumiabroncsait, amint azt a név is sugallja, kifejezetten közepes és nagyobb teljesítményű autókra tervezték. Elsősorban a gyors autók számára készült. Ez egy 2014-es újdonság, és a népszerű Speed-Life sikeres hagyományának utódja.

A gumiabroncs fő előnye a biztos vezetési jellemzők mind egyenesekben, mind kanyarokban, ami különösen fontos a nagyobb sebességnél. A tapadás is kiváló száraz és nedves útburkolaton is. Az autósoknak nem kell félniük, amikor kihazsnálják az autójuk maximális teljesítményét. Ezen kívül az utazás nagyon kényelmes, és a gumiabroncs magas futásteljesítménnyel is rendelkezik.

A sport gumiabroncsokra jellemző irányított futófelület négy széles kerületi horonnyal rendelkezik, amelyek széles vízszintes lamellákkal vannak átszőve. Ezek kiválóan elvezetik a vizet. A stabilitásért a középső öv felel, amelyen vékony bevágások találhatóak merőlegesen az utburkolatra. A gumiabroncs egyszerre elegánsnak és vadnak tűnik.

Biztonságos és nem túl drága gumiabroncsok nem csupán sportautók számára, ez a Semperit Speed-Life 2!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Continental
Gyártó Semperit
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

89% Kiváló

Speed-Life 2 je elsőrangú nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Speed-Life 2 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.