Gumiabroncsok Semperit Speed-Life

Speed-Life

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Speed-Life 2

Dinamikus, mégis biztonságos és környezetbarát, ilyenek a Semperit Speed-Life nyári gumiabroncsok, amelyek már néhány éve jelen vannak a piacon, már elismert darab. A nálunk jól ismert és népszerű gyártó Semperit a gazdasági szegmensbe esik, jó minőséget és kedvező árat kínál. A Continental konszernnek köszönhetően amelyhez tartozik, a Semperit a korszerű technológiához és know-howhoz is hozzáfér. 

A 195/65 R15 méretig 3 hosszanti barázdával rendelkező változat javasolt.

A gumiabroncs mintázatának irányított, innovatív kialakítása optimális merevségeloszlást kínál. Az összesen négy széles kerületi barázda a számos oldalirányú csatornával együtt gyorsan leereszti el a vizet az érintkezési felületről, csökkentve ezzel az aquaplaning kockázatát. A központi borda és a gumiabroncs karjai robusztusak, ami egyértelmű biztonsági hatást fejt ki. Még a nagyobb sebességgel történő dinamikus vezetés esetén is megbizható a pontos gumiabroncs-kormányzásnál. Mondani sem kell, hogy a gumiabroncs még alacsonyabb sebességnél is jól működik. 

A dinamizmus, a biztonság és a gazdaságosság kombinálása a legújabb "legmodernebb" kovatartalmú keveréknek köszönhetően hozható létre, amely jobb tapadást és alacsonyabb gördülési ellenállást biztosít. A gumiabroncs luxusautókhoz és közepes távolságú utazásokhoz ajánlott.

A Semperit Speed-Life legerősebb oldala a tapadás és a kezelhetőség. Ha megbízható, dinamikus gumiabroncsot szeretne jó pénzért, vásároljon Semperit Speed-Life-t!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Konszern Continental
Gyártó Semperit
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

88% Kiváló

Speed-Life je elsőrangú nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Speed-Life viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.