Gumiabroncsok Uniroyal MS Plus 77

MS Plus 77

Télen a cseh utakon találkozhat nedves, havas, jeges vagy latyakkos útburkolattal. Az Uniroyal MS Plus 77 téli gumiabroncs ezért erőteljes mintázattal rendelkezik, amely bármilyen időjárási viszonyok mellett elboldogul, melyekkel útja során találkozhat. A futófelületet különösen a nagyobb teljesítményű autók tulajdonosai értékelik, akik minden körülmények között tökéletes tapadást és kapaszkodást igényelnek.

Az irányított futófelület egészen konzervatív. A széles horony középen a hozzá kapcsolódó oldalsó hornyokkal, bizonyított recept az aquaplaning kockázatának csökkentésére. A mindkét oldalon, "karom" alakban elhelyezett lamellák sűrűsége jobb kapaszkodást jelent a csúszós úton. A bemetszések belsejében található ütközők javítják a jégből kiolvadt vízfelület elvezetését, ezzel javítva a féktulajdonságokat. A merev vállblokkok csökkentik a blokk deformációit a kanyarokban, így az utazás sokkal biztonságosabb.

A gumiabroncs nedves úton történő jobb kezelhetősége a kifejezetten ezekhez a feltételekhez kifejlesztett keveréknek és a futófelület felszínéről kiemelkedő érdes felületeknek köszönhető. A gumiabroncs bizonyos méretekben elérhető peremvédővel, amely megvédi a kerékpántot a sérüléstől.

Ha minden téli körülmények közt nagyszerű gumiabroncsot szeretne, az Uniroyal MS Plus 77 téli gumiabroncs a megfelelő választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Konszern Continental
Gyártó Uniroyal
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

87% Megbízható

MS Plus 77 je megbízható téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a MS Plus 77 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.7

Kosár 0 Ft

A kosár üres.