Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Uniroyal RainSport 3 225/45 R18 95 Y SSR nyári XL fr

Uniroyal RainSport 3 225/45 R18 95 Y SSR nyári XL fr

91% Kiváló

Raktáron 18 db
pénteken 11.6. Önnél

52 380 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Csaba 15 nappal ezelőtt

Gyártási év 2020/2019.

Az amerikai Uniroyal 2014-es újdonsága már a harmadik a kedvelt RainSport generáció sorában. A gyártó szerint ez a gumiabroncs az abroncsok „fekete cápája“. Szó sincs metaforáról, ez az innovatív technológia, melynek kifejlesztésénél a cápák bőre szolgált mintául, gyorsabb vízelvezetést biztosít a… További információk

Méret 225/45 R18
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület RainSport 3
Gyártó Uniroyal (Konszern Continental)

Paraméterek

Cikkszám: 03629560000

Szélesség 225
Magasság 45
Konstrukció R
Átmérő 18
Terhelési index 95
Sebesség index Y (300 km/h)
Megerősített XL
Defekttűrő SSR
Megjegyzés FR
Jelölés M+S Nem
Jelölés 3PMSF 3PMSF Nem
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): A
Zajszint: 72dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

91% Kiváló

Uniroyal RainSport 3 je nagyszerű nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Uniroyal RainSport 3 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.7

Az amerikai Uniroyal 2014-es újdonsága már a harmadik a kedvelt RainSport generáció sorában. A gyártó szerint ez a gumiabroncs az abroncsok „fekete cápája“. Szó sincs metaforáról, ez az innovatív technológia, melynek kifejlesztésénél a cápák bőre szolgált mintául, gyorsabb vízelvezetést biztosít a hosszanti irányú barázdákból és így csökkenti a vízen felúszás veszélyét. Továbbá a gumiabroncs féktávolsága nedves felületen olyan rövid, hogy az európai energiacímke szerinti „A“ besorolást kapott. Ez a gumiabroncs nagy tapadó képességgel bír a kanyarokban és alacsony a belső zajszintje is egész élettartama alatt.

Az áramvonalas futófelület optimalizálása során ötvözték az egyirányú és az aszimmetrikus futófelületek előnyeit. Ügyelni kell viszont a gumi szett felhelyezésekor az irányjelzésekre az oldalfalon! A soklamellás futófelület több kapaszkodó élt és jobb tulajdonságokat kölcsönöz a gumiabroncsnak gyorsulásnál és fékezésnél egyaránt. A futókeverék kiválóan tompít, aminek köszönhetően nagy fékezési erőátvitelt érünk el. Ez a tulajdonság azonban nem zárja ki a gumiabroncs oldalirányú merevségét – az továbbra is elég nagy marad és biztosítja az oldalirányú erők átvitelét. A rugalmas vállblokkok útfelületre való optimális adaptálásának köszönhetően a nyomvonal nagyobb, a vezetés pedig biztonságosabb lett.

Ahogyan azt a gumiabroncs neve is sugallja, a legnagyobb erőssége az állóképessége nedves felületen. Az UFS technológia (Ultimate Flow Structure) a futófelület struktúrájában mutatkozik meg, amely a gyors vízelvezetésre lett optimalizálva. Az SST technológia (Shark Skin Technology) pedig visszaszorítja a víz turbulenciáját a barázdák felületén.

A különböző méretek kínálata kivételesen széles, az érdeklődők 14“-től 20“-ig terjedő átmérőjű abroncsokból választhatnak. A gumiabroncs sebesség index értéke 300 km/h.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.