Gumiabroncsok Yokohama W.drive V902A

W.drive V902A

A japán Yokohama gyártó a világ tíz legjobb gumiabroncs gyártóinak egyike. Ezen tény arra enged következtetni, hogy nem másodrangú termékekről lesz szó. A Yokohama W.drive V902A téli gumiabroncs kifejezetten a közép-európai ügyfelek igényei szerint lett kifejlesztve, és 2013 elejétől elérhető a vásárlók számára.

Az aszimmetrikus mintázatú futófelület nagy szilárdságú szerkezettel kiegyensúlyozott viselkedést biztosít száraz, nedves vagy hóval borított útburkolaton, mindezt az eredeti térbeli tervezésű bevágásoknak köszönhetően. Míg a belső rész kissé merevebb blokkokkal rendelkezik a jobb kapaszkodás miatt a havas körülmények között, adidig a külső váll rész nagyon merev a szárazon való biztonságos kanyarodáshoz. A  három fő kerületi horony optimálisan van kialakítva a hó, a latyak és a víz tökéletes elvezetéséhez. Ezzel szemben, a ferde hornyok rendelkeznek kivezetésekkel, ami miatt nem csak eltávolítja a vizet és a havat, hanem javítja a kapaszkodást is.

A gumiabroncs rövidebb fékútja a Silica + ZERUMA technológiának köszönhető. Nem csak rövidebb fékúttal rendelkeznek, hanem jól működnek alacsony és magas hőmérsékleten is. Ez az elasztikus polimernek és a mikro szilícium-dioxidnak köszönhető.

Ez a téli gumiabroncs a közép-európai ügyfeleknek készült, ez a Yokohama W.drive V902A!

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Yokohama
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

86% Megbízható

W.drive V902A je megbízható téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a W.drive V902A viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 74 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

1.7

A gumiabroncs csendessége

3.3

Gyártó

6.9

Kosár 0 Ft

A kosár üres.