Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Dunlop ARROWMAX STREETSMART 120/80 -16 60 V sport/utazó TL első

Beszállítónál 16 db
csütörtökön 4.16. Önnél

32 680 Ft/db Ár beleértve ÁFA

A Dunlop ARROWMAX STREETSMART sport/túra motor gumiabroncs olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsok terén, és története a saját eredetükhöz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson… További információk

Méret 120/80 R16
Kategória Sport/utazó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület ARROWMAX STREETSMART
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 630361

Szélesség 120
Magasság 80
Konstrukció -
Átmérő 16
Terhelési index 60
Sebesség index V (240 km/h)
Megjegyzés első
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Sport/utazó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Dunlop ARROWMAX STREETSMART sport/túra motor gumiabroncs olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsok terén, és története a saját eredetükhöz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson kizárólagos gumiabroncs beszállítója.

A Dunlop ARROWMAX STREETSMART motorkerékpár gumiabroncsok már régóta a legjobbak közé sorolhatók a független tesztek során. Ez az állandó innováció és az új technológiákba lévő befektetésnek köszönhető. Akár egy egyedülálló keverékről beszélünk, amely sikeresen csökkenti a melegedést, vagy a mintáról, ami nagymértékben javítja járműve kezelhetőségét. Az is fontos, hogy olyan modern anyagokkal dolgoznak, mint az ellenállóságot növelő kevlár.

A Dunlop ARROWMAX STREETSMART gumiabroncsainak minőségét a prémium partnerek is megerősítik, mint például a Yamaha, a KTM, a Honda, a Suzuki vagy a Kawasaki. Gyártási tapasztalatot az AMG-vel, a Mercedes-alapú gyártóval való együttműködés során merít.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.