Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Dunlop SP WINTER SPORT 3D 225/45 R18 95 V téli XL RO1 mfs

Dunlop SP WINTER SPORT 3D 225/45 R18 95 V téli XL RO1 mfs

89% Kiváló

Raktáron 16 db
csütörtökön 10.29. Önnél

62 770 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Ferenc 15 órával ezelőtt

Gyártási év 2020/2019.

Az amerikai Dunlop SP WINTER SPORT 3D téli gumiabroncsok kiváló vonaltartással redelkeznek. A gumiabroncsok már hosszabb ideje forgalomban vannak, de még van mit a járművezetők számára kínálniuk. A téli gumiabroncs mintájában két kerületi horony mellett három egyedi… További információk

Méret 225/45 R18
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület SP WINTER SPORT 3D
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 548272

Szélesség 225
Magasság 45
Konstrukció R
Átmérő 18
Terhelési index 95
Sebesség index V (240 km/h)
Megerősített XL
Homologizáció RO1
Megjegyzés MFS
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): F
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 69dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

89% Kiváló

Dunlop SP WINTER SPORT 3D je elsőrangú téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Dunlop SP WINTER SPORT 3D nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 69 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

9.2

Az amerikai Dunlop SP WINTER SPORT 3D téli gumiabroncsok kiváló vonaltartással redelkeznek. A gumiabroncsok már hosszabb ideje forgalomban vannak, de még van mit a járművezetők számára kínálniuk.

A téli gumiabroncs mintájában két kerületi horony mellett három egyedi lamella fajtát alkalmaztak. Ennek a technológiának köszönhetően minden télen elődorduló körülmények között jobb tapadást biztosít. A Dunlop SP Winter WINTER SPORT 3D téli gumiabroncsok legnagyobb erősségei közé tartozik, hogy különösen jól viselkednek a kanyarokban, illetve a  jeges, havas, nedves és száraz felületeken is. A futófelület a legjobb tapadás elérése érdekében lett kifejlesztve. A futófelület irányított, aminek köszönhetően jobb a kezelhetősége vizes körülmények között és a mély tócsás utaknál, amelyek főleg ősszel és tavasszal gyakoriak.

A fejlesztőmérnökök keményen dolgoztak a legtökéletesebb gumiabroncsokon, és így a Dunlop SP WINTER SPORT 3D téli gumiabroncsok számos kiváló minőségű új technológiával rendelkeznek. Például az Active Traction Sipe rendszer egy olyan konstrukció, ahol a lamellák fő blokkja kiváló teljesítményt, úttartást és fékezést biztosít havas és jeges útburkolaton. A Jointless Band technológia lehetővé teszi a folyamatos teljesítményt nagy sebességeknél az autópályákon. A gyártó szerint a gumiabroncs környezettudatosabb, mivel kevesebb aromás olaj keveréket hazsnálnak fel a gyártásánál. A keverékben lévő szilícium-dioxid segíti a rugalmasság javításában az alacsony hőmérsékleteknél. A gazdag méretbeli kínálat is kedvére lehet.

Akinek a gumiabroncs kiválasztásánál a kiváló úttartás a fő szempont, annak ajánljuk figyelmébe a Dunlop SP WINTER SPORT 3D téli gumiabroncsokat.
 

Letölthető dokumentumok

Kosár 0 Ft

A kosár üres.