Gumiabroncsok Barum Bravuris 3 HM

Bravuris 3 HM

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Bravuris 5 HM

A Barum Bravuris 3 HM nyári gumiabroncs egy tökéletesített és kifinomult gumiabroncs, konstrukciója és futófelülete összetétele szempontjából. A Barum Bravuris 2 utódja teljesen új aszimetrikus futófelülettel rendelkezik, melynek vezetési tulajdonságai kiválóak.

A Barum Bravuris 3 HM gumiabroncs kis- és közepes méretű kocsik számára alkalmas és kiemelkedő stabilitásának és ellenállóképességének köszönhetően vezető autómárkák számára is alkalmas.

A futófelület legnagyobb előnye a magas futásteljesítmény és az optimális vezetési tulajdonságok megőrzése. Ez a fontos tulajdonság az abroncs nevében is megjelenik, melyben az angol "high mileage" rövidítése (HM) jelzi a gumiabroncs hosszú élettartamát.

A gumiabroncson hagyományos négy széles kerület menti barázda található, melyek eltérően széles lamellákkal kiegészítve jobb vezetési tulajdonságokat biztosítanak elsősorban nedves utakon. Száraz utakon is jól teljesítenek, így megbízható gumiabroncsnak számítanak kedvező áron.

A gyártónak sikerült csökkenteni a gördülési ellenállást, ami alacsonyabb üzemanyag fogyasztásban és zajszintben nyilvánul meg.

A Barum jövőbeli víziója drágább gépkocsi márkákra fókuszálni. Mint a Contintnetal koncern részese,ennek megfelelő feltételekkel rendelkezik, főképp, ami a know-how-t illeti.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Continental
Gyártó Barum
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

80% Hibátlan

Bravuris 3 HM je hibátlan nyári gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Bravuris 3 HM viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.2

Kosár 0 Ft

A kosár üres.