Gumiabroncsok Bridgestone Battlax BT-021

Battlax BT-021

A Bridgestone Battlax BT-021 sport/közúti gumiabroncs a 100%-os garancia arra, hogy az egyik legjobb motorkerékpár abroncsot szerzi be a piacon. A Bridgestone ugyanis a motorkerékpár gumiabroncsok egyik legjelentősebb gyártója, rendszeresen hatalmas összegeket fektet további fejlesztésekbe a technológia területén.

Legyen szó enduro, sport vagy robogó abroncsról - mindegyik kiemelkedik kezelhetőségével, nagy tapadásával és hosszú élettartalmával. A konkrét technológiák közül megérdemlik,hogy kiemeljük:

  • A Silica Rich (és a Silica Rich Ex) egyedülálló keverék az első vagy a hátsó paláston, amely javítja a nedves körülmények közti viselkedést.
  • A SACT a közvetlen motorozás és kanyarodás technológiája. Két keveréket kombinál a konstrukción belül, hogy megfeleljen a stílusának.
  • A NanoPro-Tech hatékonyan csökkenti a súrlódást, túlmelegedést és a futófelület deformálódását forgatásakor.

A Bridgestone Battlax BT-021 motorkerékpár abroncsok minőségét a MotoGP sorozatban való hosszú távú résztvétel is megerősíti. A legendás olasz pilóta, Valentino Rossi, is részt vesz az új gumiabroncsok fejlesztésében. Emellett a cég 2006 óta a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója, és a cég tulajdonába tartozik a Firestone márka is.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.