Dunlop SCOOTSMART 100/80 -16 50 P robogó TL első/hátsó

Beszállítónál 4 db
Legkorábban 6.30. Önnél

26 790 Ft/db Ár beleértve ÁFA

A Dunlop SCOOTSMART olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója. A Dunlop SCOOTSMART… További információk

Méret 100/80 R16
Kategória Robogó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület SCOOTSMART
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 630981

Szélesség 100
Magasság 80
Konstrukció -
Átmérő 16
Terhelési index 50
Sebesség index P (150 km/h)
Megjegyzés Első/Hátsó
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Robogó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Dunlop SCOOTSMART olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója.

A Dunlop SCOOTSMART motorkerékpár gumiabroncsok már régóta a legmagasabbak közé sorolhatók a független tesztek során. Ez az állandó innováció és az új technológiákba lévő befektetésnek köszönhető. Akár egy egyedülálló keverékről beszélünk, amely sikeresen csökkenti a melegedést vagy a mintáról, ami nagymértékben javítja járműve kezelhetőségét. Az is fontos, hogy a modern anyagokkal dolgoznak, mint a kevlar, amely növeli az ellenállás.

A Dunlop SCOOTSMART gumiabroncsainak minőségét a prémium partnerek is megerősítik, mint például a Yamaha, a KTM, a Honda, a Suzuki vagy a Kawasaki. A gyártási tapasztalat az AMG-vel, a Mercedes-alapú gyártóval való együttműködésre támaszkodik.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.