FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Elállás az adásvételi szerződéstől

01.01.2019

Mindenki tévedhet. Ezért évente több ezer ügyfelünknek segítünk a rosszul kiválasztott méretű vagy típusú gumiabroncsok, illetve felnik kicserélésével. A szerződéstől egyszerűen elállhat, elég ha kitölti a szöveg alatt található rövid űrlapot.


Az űrlap fogadását e-mailben erösítjük meg, itt közelebbi információt talál a következő lépésekről. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy visszaküldi a nem megfelelő árut, vagy megvárja a tőlünk rendelt visszaszállítást. A kifizetett összeget az elállás bejelentése után legkésőbb 14 napon belül vissza utaljuk számlájára, amennyiben a termék a kiszabott határidőben eredeti állapotában vissza érkezik raktárunkba vagy bizonyítható hogy úton van hozzánk.

 


Közelebbi információkért az adásvételi szerződéssel kapcsolatban kattintson a Vásárlási feltételek linkre.

Nyitvatartási idő: Hé-Pé 9:00-17:00

Kosár 0 Ft

A kosár üres.