Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Firestone Roadhawk 205/65 R15 94 H nyári

Firestone Roadhawk 205/65 R15 94 H nyári

87% Megbízható

Raktáron több, mint 20 db
hétfőn 11.9. Önnél

28 150 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2020/2019.

Használja autóját városon belüli közlekedésre vagy autópályán, utazzon vele a munkahelyére, legyen szó nagybevásárlásról, kikapcsolódásról, a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok olyan tulajdonságot kínálnak önnek, amelyet biztosan díjazni fog – a hosszú futásteljesítményt. A Firestone Roadhawk… További információk

Méret 205/65 R15
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Roadhawk
Gyártó Firestone (Konszern Bridgestone)

Paraméterek

Cikkszám: 11101

Szélesség 205
Magasság 65
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 94
Sebesség index H (210 km/h)
Jelölés M+S Nem
Jelölés 3PMSF 3PMSF Nem
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): A
Zajszint: 70dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

87% Megbízható

Firestone Roadhawk je megbízható nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Firestone Roadhawk nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 70 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

6.3

Használja autóját városon belüli közlekedésre vagy autópályán, utazzon vele a munkahelyére, legyen szó nagybevásárlásról, kikapcsolódásról, a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok olyan tulajdonságot kínálnak önnek, amelyet biztosan díjazni fog – a hosszú futásteljesítményt.

A Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Nagy futásteljesítmény
  • Kiváló tapadás nedves aszfalton
  • Rövid féktávolság száraz felületen

A futófelület egyedülálló dizájnja és a speciálisan módosított gyártási technológiák kitűnő eredményeket hoztak a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok számára a nedves felületen végzett teszteken. A TÜV SÜD tanúsító cég szerint kiváló a gumiabroncs vezethetősége és nyomvonalon tartja az autót esős időben és közvetlenül eső után is. Ennek köszönhetően A értékelést kaptak, ami a legjobb elérhető osztályzat ebben a gumiabroncs kategóriában.

A tesztek továbbá bebizonyították, hogy a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok száraz és poros felületen három méterrel korábban képesek megállni, mint a hasonló árkategóriájú konkurens gumiabroncsok. A konkurenciával és az előző szériákkal ellentétben ezek a gumiabroncsok úgy lettek kialakítva, hogy kevésbé kopjanak, használódjanak el. Így ön olyan ellenálló gumiabroncsot kap, amely rengeteg kilométeren keresztül megtartja kiváló tulajdonságait.

A Firestone Roadhawk nyári gumiabroncs megbízható választás nagy futásteljesítménnyel.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.