Gumiabroncsok Kormoran Gamma B2

Gamma B2

Több mint jó ár és a Michelin koncern részeseként a jó minőség garanciája is, ez a lengyel származású Kormoran rövid leírása. A Kormoran Gamma B2 nyári gumiabroncs egy gazdaságos gumiabroncs, kivállóan ellenáll az aquaplaningnek és nagyszerű kanyarodási tulajdonságokkal rendelkezik. Mint az élőző generáció utódja, ez a gumiabroncs a középkategóriás járművek számára készült.

Az innovatív irányított futófelületnek modern a külsője. A három kerületi bordának és a számos lamellának köszönhetően az abroncs gyorsan vezeti el a vizet az érintkezési felületről, kiválóak vezetési tulajdonságai nedves utakon és jobban irányítható oldalirányú érők hatása alatt (kanyarodás).

A Kormoran Gamma B2-nek sikerült független tesztelések során felülmúlnia több alapvetően drágább gumiabroncsot. A gyorsulási index alapján ezzel a gumiabronccsal lehetséges a kocsit vezetni akár 300 km/h-s sebességgel és az abroncs ez által megfelel az átlagos vezetésen kívül a sportosabb vezetésnek is. Kellemes meglepetés a méretek bőséges választéka.

Ami az abroncs hátrányait illeti, a Kormoran Gamma B2 nyári gumiabroncs egy kicsit elmarad a modern működési ökológia trendjétől – magasabb a gördülési ellenállása és valamivel rosszabb kényelmet nyújt utazás közben (72 decibeles zajszint), de ezek olyan hátrányok, melyek felett szemet hunyhatunk. Melyik sofőr, aki gazdaságosabb abroncsot vásárol, gondolkodik az abroncs zajszintjén vagy azon, mennyi deciliter üzemanyagot takarít meg száz kilométeren?

A további információk elrejtése További információk

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

81% Hibátlan

Gamma B2 je hibátlan nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Gamma B2 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

2.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.