Gumiabroncsok Kormoran SNOWPRO B5

SNOWPRO B5

Nagyon olcsó gumiabroncs, amely ellenőrzött minőséget kínál, ez a lengyel Kormoran márka, az északi szomszédaink legnagyobb gumiabroncsgyártója. A Kormoran SNOWPRO B5 téli gumiabroncs a személyautók számára egy újabb kiegészítés ebben a sorban.

A futófelület mintázata meglehtősen hagyományos, a Kormorán általában nem választ semmiféle forradalmi kísérletet. A gumiabroncs kitűnő vízelvezetését a kerületi barázdák biztosítják. A felületet két vékony és két szélesebb horony alkotja hullám alakban, amelyek segítenek a jó és víz elvezetésben. A jobb kapaszkodásról az extrémen vékony lamellák gondoskodnak, amelyek minden blokkon hármasával helyezkednek el a blokk szélétől a középső horonyhoz.

A Kormorán különösen kedvező árú, mivel a gazdasági szegmens egyik legolcsóbb gumiabroncsa. Ez nem felismerhető a minőségen, ugyanis a gumiabroncs a Michelin konszern alá tartozik.

Ha olyan minőségi gumiabroncsra van szüksége amelyre nem kell egy vagyont költeni, vásárolja meg a Kormoran SNOWPRO B5 gumiabroncsot!

 

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

77%

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

1.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

2.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.