Gumiabroncsok Matador MP47 Hectorra 3

MP47 Hectorra 3

Nagy sebességű nyári gumiabroncsok új generációja Szlovákiából, ez a Matador MP47 Hectorra 3. A 2015-ös szezon ezen újdonsága magasabb osztályú gépjárművekre és luxus autókra lett kifejlesztve. Ezek a gumiabroncsok száraz és nedves felületen egyaránt biztonságot nyújtanak, továbbá a méretek széles skálájával és kitűnő ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek.

A Matador MP47 nyári gumiabroncs a legújabb technológiáknak köszönhetően kiváló vezethetőséget és biztonságos fékezési tulajdonságokat kínál száraz és nedves úton is, szintén az erősségei közé tartozik az állóképessége (a nyomás egyenletes eloszlásának köszönhetően) és a vezetés kényelmének biztosítása. A szilárd és merev futófelületi blokkoknak köszönhetően a gumiabroncs tapadása kiváló és gyorsan reagál a kormánymozdulatokra.

Az aszimetrikus futófelületen négy kerület menti barázda dominál, amelyek jobb vezethetőséget nyújtanak nedves felületen. A biztonsághoz hozzájárulnak a futófelület-kopásjelzők is, melyek a futófelület kerületén több helyen is megtalálhatók. Akkor kerülnek egy szintbe a mintázat felületével, ha a fennmaradó profilmélység eléri a 3 mm-t, ekkor a gumiabroncsok cserére szorulnak. Az oldalfal lehetőséget nyújt a gumiabroncs pozíciójának megjelölésére, amit minden bizonnyal értékelni fog a tavaszi gumicsere idején.

Amennyiben nagy futásteljesítményű gumiabroncsra van szüksége elérhető áron, a döntés egyértelmű - vásároljon Matador MP47 Hectorra 3 gumiabroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

84% Minőségi

MP47 Hectorra 3 je minőségi nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a MP47 Hectorra 3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.