Gumiabroncsok Matador MP54 Sibir Snow

MP54 Sibir Snow

A szlovák Matador MP54 Sibir Snow az új generációs téli gumiabroncs, mely alkalmas közép és alacsonyabb kategóriás személyautók számára. E minőségi autógumi kiváló áron kapható.

Az első ránézésre egyszerűnek tűnő V mintázat a futófelületen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az agreszív irányított mintázatnak köszönhetően kitünő teljesítményt és biztonságos fékezési tulajdonságokat nyújt havas és fagyos utakon. Számos oldallamella  és széles körbefutó barázda hatékonyan elvezeti a vizet és a latyakot. Továbbá kiemelkedő biztonságot és teljesítményt garantál téli körülményekben a téli mintázat, amely a gumibroncs oldalfalán található. 

A téli Matador MP54 SibirSnow gumiabroncs „Winter TWI“-vel rendelkezik, ami a futófelület téli kopásának mutatója. Ez a mutató több helyen elhelyezkedik a gumiabroncson, melynek magassága 4 mm és mely figyelmezteti a sofőröket, hogy új gumikkal kell helyettesítteni a régieket. Az autógumicserét leegyszerűsíti az oldalfalon található információ a gumiabroncs helyzetéről a járművön. A nyomás egyenletes eloszlásának hála a gumiabroncs hoszabb élettartammal rendelkezik és a változó futófelület-konfiguráció csendes utazást nyújt

Ha szeretne egy jó minőségű és kedvező árú gumiabroncsot, Matador MP54 SibirSnow a tökéletes választás önnek. 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 15"

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

79% Sikeres

MP54 Sibir Snow je eredményes téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a MP54 Sibir Snow viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.