Gumiabroncsok Matador MP92 Sibir Snow

MP92 Sibir Snow

Szeretne egy jó minőségű és kedvező árú gumiabroncsot a következő téli szezonra? Akkor a Matador MP92 Sibir Snow M+S a tökéletes választás önnek. 

A Matador MP92 Sibir Snow M+S téli autógumit a szlovákiai Matador abroncsgyártónak köszönhetjük. Egy kiváló választás mint árban és minőségben egyaránt és közép, felső és luxus kategóriás járműveknek is széles kínálatban találhatóak külonböző méretek. 

Minden téren komoly fejlődést ért el az előző MP59 Nordica gumiabroncshoz képest, de leginkább élettartamban s fékezési teljesítményben vizes és havas utakon. A Matador MP92 Sibir Snow M+S téli gumiabroncs tehát nagyobb kényelmet nyújt és kevésbé kopik. E remek tulajdonságai mellett kiváló vezetési biztonságot nyújt, ezért mindenképp érdemes megvásárolni. 

A mintaárkok is fejlődésen estek át, optimalizálódott a merevség a futófelület mérete és a lamellák is. Ennek köszönhetően a vezetés nem csak biztonságos és kényelmes lesz, de a gumiabroncsok élettartama is hosszabb. Az agresszív „Zig-zag“ mintázat több oldalsó barázdából és tapadás élekből áll, ami jobb tapadást nyújt havon. A minta szó szerint "beleharap" a havas felüleltbe ami nagyobb biztonságot tesz lehetővé.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

79% Sikeres

MP92 Sibir Snow je eredményes téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a MP92 Sibir Snow viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.