FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Mitas (koncern Mitas)

E-08

Mitas motorkerékpár gumiabroncsai remek hírnevet és népszerűséget szereztek mind a hivatásos versenyzők, mind a nagyközönség körében.

A Mitas gyárat 1933-ban Prágában alapították a francia Michelin leányvállalataként. A háború után államosították és nevezték át MITAS-ra a Michelin és a Veritas szavak összekapcsolásával. Manapság a Mitas mezőgazdasági és ipari gépekhez, valamint motorkerékpárokhoz gyárt gumiabroncsokat.

Motorkerékpár gumiabroncsok Mitas

A 10 legtöbbet eladott abroncs

 1. E-08
 2. E-09 DAKAR
 3. E-07
 4. C-19
 5. E-09
 6. EF-07
 7. C-20
 8. TERRA FORCE-R
 9. SPORT FORCE+
 10. E-07+

Legújabb abroncsok Mitas

A vásárlók átlagos értékelése 100 % 1 Értékelés

Elnéztem a gumi méretet és először rossz gumit rendeltem. Jeleztem, hogy szeretném kicserélni. Azonnal válaszoltak és nagyon segítőkészek voltak. Én még ilyen rugalmas és segítőkész magatartást nemtapasztaltam ezelőtt. Szeretném külön megköszönni Kajtár Erikának a sok segítséget és a rugalmas hozzáállást!!!

 • Az ügyfél újra megvásárolná a terméket

László értékelte a 110/80 B19 59 T, csütörtökön, 16. července 2020 100%

Kosár 0 Ft

A kosár üres.