Gumiabroncsok Pirelli MT75

MT75

A Pirelli MT75 sport/túra motorkerékpár gumiabroncs megvásárlása egyet jelenthet - a TOP technológiájú abroncs van motorkerékpárján. A Pirelli hihetetlen nagyságú motorsport múlttal rendelkezik, legyen az akár a Motokrossz vagy a MotoGP. Ezeket a tapasztalatokat rendszeresen átülteti a civil modellekbe is. Mit nyerhet ezekből a technológiai befektetésekből?

  • BIAS belted construction - aramid hevederrel készült speciális kialakítása sikeresen csillapítja a rezgéseket és a deformációkat egy dinamikusabb menet során
  • Cross Ply construction - a gumiabroncs több réteg gumi bevonatú szövetből áll. Ennek köszönhetően mindig biztosítja a szükséges teljesítményt
  • Radiális vázszerkezet - a szabadalmaztatott technológia radiális irányú szerkezetet használ acélszalaggal. Ez megváltoztatja a gumiabroncs leggyakoribb felhasználása szerint az egész abroncs szilárdságát és rugalmasságát.

A 110 évnyi versenyzésnek valahol meg kell mutatkoznia. Számtalan győzelem a versenypályákon és azokon kívül garancia a maximális teljesítményre. A Pirelli MT75 egyszerűen a teljesítmény és az öröm szimbóluma a sport/túra motorja nyergében.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.