FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Direzionale

P ZERO Direzionale

A Pirelli P Zero System volt az első olyan rendszer, amely kombinálta két gumiabroncs eltérő futófelület mintázatát egy másik futófelülettel: a hátsó tengelyen aszimmetrikus futófelület (P Zero Asimmetrico), míg az elsőn irányított futófelület (P Zero Direzionale). Esetlegesen minkét tengelyen használható aszimmetrikus gumiabroncs.

Ez a megoldás a csúcsminőségű sport- és luxusautók számára készült. Ennek a kombinációnak az eredménye jobb iránytartás, magas aquaplaning elleni védelem és kiváló tapadás.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

97% Elsőosztályú

P ZERO Direzionale je első osztályú nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a P ZERO Direzionale viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.