Gumiabroncsok Semperit Speed-Grip 2

Speed-Grip 2

A hagyományos osztrák gyártó kiváló ár / érték arányáról híres. A csúcstechnológiájú Semperit Speed-Grip 2 gumiabroncsok téli körülményekhez közép- és nagyautó-tulajdonosok számára tervezve.

A Semperit Speed-Grip 2 téli futófelület mintázat igen tagolt.  Két széles kerületi horony, a kúpos lamellákkal együtt a központi sávban, elvezetik a vizet az érintkezési felületről, de a fő feladatot a számos érintkező élek végzik, amelyek a jobb kapaszkodást biztosítják a hóban. A minta mindkét oldalán található egyenes lamellák javítják a fékezési teljesítményt a havon. 

A gumiabroncs futófelületének szerkezete és az egyes blokkok különböző magassága javította a gumiabroncsok kezelését és a futásteljesítményt. Új típusú háromfázisú, nagy teljesítményű keverék esetén a gumiabroncs még alacsony hőmérsékleteken is rugalmas, de bizonyos rugalmassági jellemzők miatt még tavaszi hőmérsékleten sem veszíti el a merevségét ami fontos a biztos menettulajdonságok eléréséhez. A legjobb tulajdonságok megerősítése, hogy a Semperit Speed-Grip 2 téli gumiabroncsokat számos független tesztet kiálltak.

A Semperit speed-Grip 2 gumiabroncsok minőségi téli abroncsok remek áron!

A további információk elrejtése További információk

Konszern Continental
Gyártó Semperit
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

86% Megbízható

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

6.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.