Gumiabroncsok Starfire W200*

W200*

Biztonságos téli gumiabroncs minden körülmények között. Legyen hó vagy iszap az úton, a Starfire W200 megbízhatóan eljuttatja Önt az úticéljához. A gyártási tesztek során a futófelület mintázata a nedves aszfalton is kiválóan teljesített. A mérnökök csodálatot érdemelnek az elért kiváló fékezési teljesítményért. A fejlesztés során kihasználták a teljes Cooper cégcsoport gazdag tapasztalatát, amelyhez a Starfire márka is tartozik.

A Starfire W200 * téli gumiabroncsok előnyei:

  • Kiváló tapadás
  • Nagyon jó kapaszkodás a hóban
  • Stabil nedves útfelületen
  • Hosszú élettartam

Kiváló vezetési teljesítményt értek el a felhasznált modernebb technológiáknak köszönhetően. A gumiabroncsok különlegessége az oldalakon található és a V alakú barázdák. Téli körülmények között jobb viselkedést garantálnak. Jól tartja az ívet az utakon a nagyon alacsony hőmérséklet mellett is, köszönhetően a magas szilika tartalmának is. A lamellák sűrű hálója erős tapadást biztosít a havas felületű utakon.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Cooper
Gyártó Starfire
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

78% Sikeres

W200* je eredményes téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a W200* viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

2.1

Kosár 0 Ft

A kosár üres.